Menu - kontakty


Vnitřní bazén v rodinném domě

Zaujaly vás reference?

Pro více informací pokračujte na stavba bazénů

 

Naše firma "zdědila" dokončení bazénu v rozpracovanosti hrubé stavby po třech jiných firmách a musela provést zásadní zásahy do konstrukce bazénu, rozmístnění vratných a sacích trysek, protiproudu a osvětlení. Tímto nezbytným zásahem se bohužel snížil sloupec vody o 10 cm. Po vyřešení problému konstrukce bazénu jsme mohli pokračovat k zdárnému dokončení bazénu a předat ho bez závad, k plné spokojenosti investora.

  • Bazén 8,4 m x 3,5 m x 1,4 m = 63 m2, 41 m3 s přelivnou hranou, vnitřní schodiště s protiskluzem, těžká folie Cefil Urdike 1,5 mm, podvodní osvětlení 300W/12V, protiproud oválná tryska plast, lamelové zakrytí hladiny bazénu Melichar.
  • Technologie Astralpool: filtrační stanice Cantabric 14m3/h, 6ti-cesný automatický ventil, samonasávací čerpadlo Viktoria plus 16m3/h, automatická regulace a dávkování PH Exaktus, protiproud 78m3/h výkon čerpadla 4,1kW třífázové, automatická regulace hladiny.
  • Výměník tepla: 2x Bowman 59kW titan pro ohřev vody v bazénu pomocí kotle a druhý pomocí tepelného čerpadla, výměník určen pro mořskou vodu.
  • Elektrolýza soli Ecomatik 13 + australská mořská sůl.

Fotografie


Reference - nadstandardní bazény »


Grafika: ART-PGN, Webdesign: webmasterova.cz